Αρχή
Τέλος
Ενήλικες
Παιδιά

Duende

Το Duende είναι ένας πολυχώρος (Bar & Restaurant) που λειτουργεί από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου μας. Ξεκινάει το πρωί σερβίροντας καφέ και διάφορα snacks.
Το μεσημέρι η τραπεζαρία μετατρέπεται σε a’la carte εστιατόριο όπου κάθε μέρα θα βρείτε μαγειρευτά πιάτα κλασσικής Ελληνικής και Ηπειρώτικης κουζίνας, αλλά και πιάτα σχάρας και εξαιρετικά ζυμαρικά με gourmet πινελιές. Η κουζίνα λειτουργεί μέχρι αργά το βράδυ.

Στο Cafe Bar αλλά και σε ήσυχες γωνιές μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή το βράδυ το ποτό σας ακούγοντας μουσική ή βλέποντας live την αγαπημένη σας ομάδα (NOVA TV). Η μουσική ποικίλλει ανάλογα με τη μέρα, ενώ δε λείπουν και διάφορα events.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - BANQUET - Iliana Hotel

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - BANQUET

Για τις ξεχωριστές σας στιγμές, εμπιστευθείτε μας την εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας! Είτε πρόκειται για ένα δείπνο λίγων ατόμων, είτε για κοινωνική εκδήλωση, σας προτείνουμε λύσεις που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη!
Η ιδανική λύση για δεξιώσεις γάμου ή βάφτισης σε ένα προσεγμένο περιβάλλον που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σας.

Το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου μας, θα φροντίσει με επαγγελματισμό για την άρτια οργάνωση για μια αξέχαστη εκδήλωση, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Το προσωπικό μας δουλεύει μαζί με τον ενδιαφερόμενο ώστε κάθε ιδέα σας να αποτελεί πρόκληση για μας για την υλοποίηση της.
Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει για δεξιώσεις γάμου ή βάφτισης εως και 200 άτομα στο χώρο του Duende, με μοναδικά πιάτα σε εξαιρετικές τιμές.
ESPA
ESPA
(function(i,s,o,g,r,a,m){i["GoogleAnalyticsObject"]=r;i[r]=i[r]||function(){(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)})(window,document,"script","https://web.archive.org/web/20200310215714/https://www.google-analytics.com/analytics.js","ga");ga("create", "UA-37640361-1", {"cookieDomain":"auto"});ga("send", "pageview");